ANKARA / SİNCAN - SİNCAN ALİ SEMERKANDİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Alfabeyi Hatırlıyoruz

Yoğunlaştırılmış İngilizce Dil Sınıfımız alfabe konusunu tekrar edip, alfabe şapkaları hazırladılar. Öğrencilerimiz alfabe şarkısı ile eğlenerek İngilizce öğrenmeye başladılar.

Okulumuza hoş geldiniz!

Yoğunlaştırılmış İngilizce Dil Sınıfımız okulumuzda eğitim-öğretime başladı. Öğrencilerimize başarılar diliyor, hayırlı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyoruz.

Mrt

Sevgili Öğrencilerimiz: Evveli rahmet,ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan Ayına kavuşmuş bulunmaktayız. Ramazan ayında birlikte etkinlikler ve ibadetler yaparak Rahmet Ayını en güzel şekilde geçirebiliriz. Bunun için sizlere örnek olacak, ibadetlerimizi yapabileceğimiz RAMAZAN GÜNLÜĞÜ oluşturduk. Velilerimizden , öğrencilerimizin her gün yapğı etkinlikleri vereceğimizi çizelgeye puanlarıyla yazarak imzalamalarını isyoruz. Puanlama yaparken kul hakkına riayet edecek şekilde hareket edeceğinize eminiz. Ramazan ayının sonunda en fazla puan alan birinci öğrenciye bisiklet, iki,üç,dört ve beşinci öğrencilere 100 er TL, diğer 25 öğrenciye ise kitap hediyesi olacakr. Ayrıca velilerimizin de öğrencilerimize hedefler koyarak ödüllendirmelerini isyoruz. Kaybedeni olmayan bu hayırlı yarışa hepinizi bekliyoruz.

Oruç : 20 Puan

Kur'an-ı Kerim :1 Puan (Her Sayfası 1 Puandır. Bu alanda en fazla günlük 20 puan verilecekr.)

Sabah Namazı : 5 Puan

Öğle Namazı : 5 Puan

İkindi Namazı : 5 Puan

Akşam Namazı : 5 Puan

Yatsı Namazı : 5 Puan

Teravih Namazı : 5 Puan

Tesbihat : Her biri için 1 Puan

Güzel davranış : 5 Puan

Günün Ayeni Ezberleme : 5 Puan

Günün Hadisini Ezberleme : 5 Puan

Mrt

İngilizce zümre öğretmenlerimiz okulumuzda Snapwords Challenge yarışması düzenliyor.25 Nisan'a kadar resimlerini ders öğretmenlerine teslim edebilirler.Yarışmada ilk 3 e giren öğrencilere süpriz hediyeler ve katıılım belgesi verilecektir.

Tem

ADRES KAYIT BÖLGEMİZDE YER ALAN İLKOKULLARDA OKULUMUZUN TANITIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

May

OKULUMUZDA KURUM KÜLTÜRÜNÜN OLUŞMASI VE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN ARTMASI İÇİN KERMESİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN TÜM PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Şbt

DEVAMSIZLIK, SINIF TEKRARI VE OKUL TERKİ RİSKİ TAŞIYAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ERKEN TEPİT EDİYOR VE GEREKLİ TEDBİRLERİMİZİ EYLEM PLANIMIZ DAHİLİNDE         ALIYORUZ.