ANKARA / SİNCAN - SİNCAN ALİ SEMERKANDİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Şbt

Sayın velilerimiz, bursluluk sınavı başvuruları 13 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru için gerekli belgeler;

1. Gelir durumunu gösterir belge ( anne ve baba çalışşa da çalışmasa da sigorta (SGK) dökümü

2.  EK 1 Formu ... Form indirmek için tıklayınız.

3. Nüfus kayıt örneği

4. Varsa diğer belgeler ( Bakmakla yükümlü olunan kişiler vb.)

Evraklar eksiksiz olarak tamamlandığında başvurular okuldan gerçekleştirilecektir.

Ock

Hedef LGS 2024 kapsamında ara tatil kamp programı Çarşamba günümüzde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Adem ERDOĞAN ve Matematik öğretmenimiz Feyza Nur IŞIKLI, 1. Dönem konu tekrarlarını yaptılar. Ardından öğrencilerimizle halı saha maçı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Katılanlara, emek veren herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Müdür Yardımcılarımız Mehmet BUĞA ve Ahmet TOPCU koordinatörlüğünde; Hedef LGS Ara Tatil Programımızda Deneme Sınavımızı yaptık ve öğrencilerimizle bowling etkinliği düzenledik. Katılan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Hedef LGS kapsamında 8. Sınıflara pazartesi gününde konu tekrarları yapıldı. İngilizce dersinde Elif Songül ÖZÇETİN, İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük dersinde İsmail ÖZDEMİR ve Türkçe dersinde Kenan KAYA öğrencilerle 1. Dönem konu ve kazanımları tekrar edip, eksikleri giderdiler. Katılan öğrencilerimize ve destek veren öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Hedef LGS kapsamında 8. sınıflara özel Ara tatil kamp programımız yayınlandı.

Ock

Dönem Sonu yapılan Filistin temalı Resim Yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Yarışmayı organize eden Görsel Sanatlar öğretmenimiz Tuba ACAR ÖZCAN ile dereceye giren öğrencilerimize bir kez daha teşekkür eder, başarılar dileriz. Dereceye giren öğrencilerimizin isimleri fotoğraflarda yer almaktadır.

Ock

Öğrencilerimize 1. Dönem sonunda karnelerini teslim ettik. Yarışmalarda derece elde eden öğrencilerimize ödüllerini verdik. 1. Dönem emek veren tüm veli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 2. Dönem görüşmek üzere herkese iyi tatiller.

Ock

Dönem sonu Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergimizi açtık. Öğrencilerin birbirinden güzel uğraşları herkesin beğenisine sunuldu. Bu süreçte emek veren ve organize eden Teknoloji Tasarım öğretmenlerimiz Aynur DEMİRCAN, Nazik TOLAY ile Görsel Sanatlar öğretmenimiz Tuba ACAR ÖZCAN'a çok teşekkür ederiz. Herkesin eline sağlık.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Adem ERDOĞAN koordinatörlüğünde; masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuva sonuçları aşağıda fotoğraflar arasında yer almaktadır. Katılan herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Müdür Yardımcımız Ahmet TOPCU, okulumuz öğretmenlerinden Fatma LALE ve Esin ERDEM ÖZCAN koordinatörlüğünde; öğrencilerimiz Milli Kütüphane gezisine katıldılar. Öğrencilerimiz için keyifli bir gündü. Emek veren ve katılan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenledik. Organize eden ve hakemlik yapan Beden Eğitim Öğretmenimiz Ferhat Hoca'ya ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Dilek ÇINAR'ın koordinatörlüğünde okulumuzda yetimlerimiz için Kermes düzenledik. Emek veren, katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimizdeki son günümüz dopdolu geçti. Öğrencilerimiz Milli Kütüphane gezisine katıldılar. Sinema etkinliğinde eğitici ve öğretici filmler izlediler. Yetimlerimiz için kermes düzenlendi ve resim etkinliğimize kaldığımız yerden yine devam ettik. Katılan, emek veren herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Etkinliklerimize Çarşamba günü yine devam ediyoruz. Kitap okuma, oyun saati "BOM", resim , münazara ve okul içi futbol turnuvası gibi etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Hedef LGS kapsamında Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı adına Koordinatörler İl Toplantısı gerçekleştirildi. Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Şube müdürlerinin katılımıyla Hedef LGS Koordinatörleri bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Müdür Yardımcımız Ahmet TOPCU, LGS Koordinatörümüz Rehber Öğretmenimiz Melike KONUKMAN ve İngilizce / BTR öğretmenimiz Tolga ÖZGEN okulumuzu temsilen toplantıya katıldılar. Okullar sunumlarında Destekleme Yetiştirme Kursları, Kamplar, Deneme Sınavları ve Görünürlük adına bilgi ve deneyimlerini anlattılar. Katılan ve emek veren herkesin eline sağlık, teşekkür ederiz.

HEDEF LGS 2024 PROJE KOORDİNATÖRLERİ BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI İL DEĞERLEDİRME TOPLANTI RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ...